30 Mayıs 2016 Pazartesi

Faiz, Kumar, Uyuşturucu gibi giderek büyüyen Tehlike " EŞCİNSELLİK" Nasıl bu güne gelindi ?

Bakın size ne söyleyeceğim daha öncede çeşitli şekilde izah etmeye çalıştık şimdi özellikle son 3 yılda İstanbul'da lgbtlilerin eşcinsellerin yürüyüş yapmalarına imanlı inançlı Müslüman kesim başta olmak üzere neredeyse tüm toplum tepki gösterdi gayet doğal olarak.

Peki bunlar nereden türedi uzaydan mı indiler yada laboratuvarlarda mı üretildiler de meydanlara inip eylem yapabildiler? Nasıl örgütlendiler? Nasıl bir araya gelebildiler? Bu gücü nasıl kendilerinde buldular? İşte bu soruların cevabı veriyorum.

Akp'nin kurulduğu ilk yıllarda taze yepyeni yenilikçi bir parti iken ve sözde ideolojileri muhafazakarlık, Osmanlıcılık olan parti 2002 yılında Abbas Güçlü’nün hazırlayıp sunduğu "Genç Bakış" programına katılan Recep Tayyip Erdoğan’a, Ahmet Altın Işık isimli öğrenci;

Videoyu YouTube'dan vs video sitelerinden izleyebilirsiniz.
https://www.youtube.com/watch?v=-bp6grWsIJA

Hatta soru özel sorduruluyor sanki mekatronik bölümü okuyan genç eline verilen kağıdı okuyarak sorusunu soruyor ve hatta o kadar komik karşılanıyor yok artık dedirten sorusuna bütün salon gülüyor. Sonra Abbas Güçlü'nün lütfen arkadaşınıza saygı gösterin bir soru soruyor sadece ne var bunda ki şeklindeki ikaz algısıyla salon susuyor sorurusunu tamamlıyor sonra da genç kağıda bakmadan ikinci öz sorusunu soruyor. Öğrenci kağıtta yazan sorusu şu ;

“Bildiğimiz gibi Türkiye’de eşcinsel vatandaşlarımız var, ( salon kahkahaya boğuluyor, gençler şaşırıyor soruya ) eşcinsel vatandaşlarımıza Avrupa’da olduğu gibi evlilik hakkı gibi başka haklar tanımayı düşünüyor musunuz, kişisel olarak ne düşünüyorsunuz, eşcinsellere haklar tanınmalı mı tanınmamalı mı?” diye sormuştu.

Recep Tayyip Erdoğan ise bu soruya;

“Eşcinsellerin de kendi hak ve özgürlükleri çerçevesinde yasal güvence altına alınması şart. Zaman zaman bazı televizyon ekranlarında onların da muhatap oldukları muameleleri insani bulmuyoruz.” yanıtını vermişti.

İşte bu zamana böyle gelindi onlara yasal koruma, dernekleşme, vakıflaşma hakkı verildi. Bir araya geldiler. Çekinerek gizli yaptıkları bu sapıklıkları bir araya gelip modernleşme çağdaşlaşma adı altında kendilerinde özgüven bularak ve diğer genç nesile özendirerek yapmaya başladılar.

İl il teşkilatlandılar artık sıradan doğal hale getirdiler aileleri tarafından başta tepki ile karşılansalar dışlansalar evlatlıktan rededilselerde zaman içinde yapacak bir şeyimiz yok diyen  bazılarının aileleri de eşcinsel olan erkek ve kız çocuklarına destek olmak zorunda olduklarını belgesel tadında özendirerek kendi yayın organları aracılığıyla yayınladılar.

Şimdi günümüze gelindiğinde neredeyse her dizide, her sinema filminde bir ibne rolünde oyuncu muhakkak var. Bu da yetmezmiş gibi yine her güldürü komedi tiyatro oyunlarında örneğin çok güzel hareketler, güldür güldür, müdür naptın gibi sahnelerde sürekli neredeyse her sergilenen skeçte bir eşcinsellik vurgusu yapılıyor ve o sahneyi izleyen çoluk çocuğuyla o salona gelmiş kişiler tarafından doğal karşılanıp kahkahalar atılıyor. Hatta evlerde ailelerin bir çoğu bu yayınları çocuklarıyla izleyip kahkaha atıp keyif alıyorlar.

2013,2014,2015 yürüyüşleri derken bu sene yine Ramazan ayına müteakip yine yürüyeceklerdir bu sefer bir sene öncekinden daha güçlü şekilde maalesef. Çünkü alınmayan önlemler sayesinde her yıl daha güçleniyorlar.

Toplum ise her sene daha az tepki veriyor. Çünkü dizilerde filimlerde yumuşak top ibne karekterli oyuncular sayesinde halkın iyice uyuşturuluyor bedenleri zihinleri. Lut kavmi gibi yaşar hale geliniyor. Ahlaksızlık aldı başını gidiyor boşanmalar, tacizler, tecavüzler... Çocuk istismarlığına kadar gelindi gün geçmiyor ki ailesinden komşusundan akrabasından yurta ki eğiticisinden bakıcısından taciz edilen çocuk haberleri çıkmasın ama hergün bir yenisi ekleniyor hükümet yetkililerinin verdikleri cevaplar savunmalar ise daha acı önlemler denetim yok.

 İşte bunlar malum o zamandan bu zamana iktidar olan ve onun şimdiki Cumhurbaşkanı'nın eşcinsellerinde yasal hakları korunmalı gereken haklar verilmeli dediği 2002 yılından beri onlara sağlanan imkanlarla bu günlere gelindi.

Ne diyorum anlıyor musun ne anlattım yukarıda anlamadın mı Ey Müslüman kardeşim! anlamadıysan bir daha oku. İşine mi gelmedi o zaman sana geçmiş olsun. Bize geçmiş olsun. Geleceğimize geçmiş olsun Ey din Kardeşim!

Bak en son genel seçimlerde bir eşcinsel trans denilen bir erkek milletvekili adayı çıkarıldı. Açıklamasında vekil seçilmem şuan için o kadar önemli değil şuan ki geldiğimiz konum bizim için yeter 4-5 yıl sonra yapılacak diğer seçimde bu sefer beş on aday hatta lezbiyen adaylarda çıkacaktır belki bir tane de olsa Meclis'e vekil sokabileceğiz bu bir süreç gayet güzel ilerliyor diyor. Yaaa işte durum bundan ibaret...

16 şubat 2004 de ekranlarda Bop eş Başkan'larından bir tanesiyiz, bu süreçte Diyarbakır seçilmiş şehirlerden biri olacak dedi ve şuan törerde zirveyi yaşıyor o bölge ve komşu şehirler ve bölünmeye sürekleniyor.  2000'li yılların başlarında Meclis'te yoklarken şimdi 60 tane vekilleri var. 2002 yılında eşcinsellik travestilik lezbiyenlik bu ifadeleri kelimeleri kullanmak bile rezillik utanç verici ahlaksızlık iken toplumun kabul edemeyeceği birşey iken şimdi günümüzde sayıları yüzbinlere ulaşan her şehirde yüzlerce dernekleri hatta vekil adayları olan sürece gelindi. Hergün onlarca dizide sinemada tiyatro programında olmazsa olmaz  skeçlerden rollerden oldu.

Uyan ey Müslüman uyan!!!

Domuz Eti kasaplık olduysa napayım ben gidip alıp yemiyorum ki alanda aklını kullansın yemesin diyemezsin!

Napalım zina suç olmaktan çıktıysa, ben helalim olan hanımımla sadece cinsel hayat yaşıyorum bekarsam da nefsimi dizginliyor yapmıyorum o zinayı yapanlarda aklını kullansın nefsinin peşinden gitmesin zina yapmasın diyemezsin!

Faiz bir dünya gerçeği sayılsa da birilerince! kredi kartı, banka kredisi kullananlar otuz milyona ulaştıysa banane ben faize bulaşmam aklımı kullanırım onlarda aklını kullansın haram olan faize bulaşıp Allah ve Resulüne karşı harp etmiş sayılmasınlar diyemezsin!

Dünyaya bunlara bulaşmamak ve diğer ibadet taatlarını yapmak için gelmedin sadece. Bunları yapmak İslamın şartlarını yerine getirmek yasaklardan sakınmanın yanısıra batıla şer mercilere Allah'ın nizamına karşı gelenlere, O'nun hükümlerini tanımayanlara, kendi menfaatleri için çıkardıkları kanun sistem ve düzene karşı cihad etmek yurakıda saydığım yasakları haramların tüm insanlık tarafından işlenmemesi için bunun zararlı olduğu bilinmesi bundan şiddetle sakınmaları için  Kuran nizamıyla tüm insanlığın yaşaması için, Adil düzen kurmak için çalışmak mecburiyetindesin.

Her koyun kendi bacağından asılır diyemezsin o bacağından asılan koyunların sayısı artıp günler geçip leş gibi kokmaya başladıklarında o mahallede diğer vatandaşta yaşayamaz hale gelir. O koyunun kendi bacağından asılması onu canından etmiş olabilir ama artık mahalleli de mahallede yaşayamaz salgın hastalık tehlikesiyle mahalleyi terk etmek zorunda kalır.

Eğer bu azgın sapıklara kız kıza erkek erkeğe ve diğer sapık cinselliklere ve bu bir özgürlükmüş gibi kabul edip onlarda istedikleri gibi yaşasınlar banane bana dokunmuyorlar nasılsa ne halleri varsa görsünler der bunlara göz yumar bunları engellemez isek ileride maazAllah evlatlarımız bacılarımız torunlarımız kolu komşumuz akrabalarımız sevdiklerimiz belki sizlerde!!! bu pisliğe bulaşırsınız.

Sessiz kalma bunun vebalini veremezsin yıllardır bu konulara çeşitli örnekler nasihatler ve ikazlarla sizleri gücümüz yettiğince uyarıyoruz uyanın artık dünya ve ahiretinizi berbat etmeyin. Bu sisteme karşı koyun, bunların müsebbibi olan desteklediğiniz oy verdiğiniz kişileri eleştirin tepki gösterin onların derdi koltuklar makam ve mevkileridir. Eğer onlara bu makam ve mevkileri veren batılı güçlerin o sözde liderlerinize verdikleri ev ödevlerine sessiz kalırsanız daha bu iktidar ABD israil için çok hizmetlere daha imza atacaktır. Sizde daha çok mesul olursunuz. Uyanın uyanın uyanın kendinize gelin.

MY