24 Haziran 2014 Salı

Bu "SUSKUNLUK" nereye kadar ?

Kıymetli Müslüman Kardeşlerim     

     Savunduğunuz davalarınızda haksız olduğunuzu sizi temsil edenlerin yanlış yol izlediğini anladığınızda sergilediğiniz bu büyük SUSKUNLUK sizi nereye kadar kurtaracak.
 
     Böyle dönemlerde işi çiçek böcek resmi, temel fıkrası, komik ve hit videoları paylaşmakla geçirerek sizlerde dava liderleriniz gibi suni gündem oluşturma telaşında mısınız ?
 
     Peki bu nereye kadar devam edecek ?
 
     Dünyadaki mazlumların ve orta doğu Müslümanlarının kaybedecek bir dakikaları yokken onlar için biran evvel harekete geçilip birlik olunması ve müdahale edilmesi gerekiyorken ;
 
     Sizlerin ve bizlerin, bir sonraki kongreyi yada cumhurbaşkanlığı seçimini yada genel seçimleri yada 2023leri beklemenin mantığı nedir. O halde mazlumlar kurtulacak Müslümanlar rahat nefes alacak diye beklemeniz beklememiz sizce doğru mu ?
 
   Her gün binlerce Müslüman öldürülürken 10 yıl sonrasına özgürlük hedefi koymanız demek 4 milyon Müslümanın daha öldürülmesi demek olduğunu bilmiyor musunuz ?
 
    Sizin bu yaptığınız okul bitsin namaza başlayacağım, evleneyim namaza başlayacağım emekli olayım namaza başlayacağım diyen 60 yaşına gelmiş 45 yıllık namazı birikmiş sakallı Hüsnü'den ne farkınız olur ?
 
     Peki 7 gün 24 saat sorumlu olduğunuz 45 yıllık cihat borcunu nasıl ödemeyi planlıyorsun ?
 
Unutma yarın sabah uyanana kadar açlıktan ilaç bulamamaktan ambargodan zulümden terörden iç çatışmalar yüzünden 1000 Müslüman daha ölmüş olacak.

    Fatih ile Fetih'e hazırlan... Ak Şemseddinler dua için hazır yıllardır, bize senin gibi Ulubatlılar lazım Yiğidim...