3 Ocak 2015 Cumartesi

Müjde mi ? Neyin müjdesi...

İYİ DİNLE

Mekkenin fethinden sonra ilk olarak kabede ki putlar kırıldı, manaca insan putu benlik putu zulüm sömürü menfaat putu yıkılmıştı. Ve kabe islamın oldu...

İstanbul'un fethinde nitekim bunun bir cüz-ü daha gerçekleşti Ayasofya cami oldu...

İkisinde de tüm gayri müslimlere dahi merhamet edilmişti lakin batıl yok edilmişti ve icraları şerri olarak kaldırıldı. Yani kabe islamın oldu kiliseler muaf oldu ya kapatildi ya camiye inkilap ettirildi... Ya da yıkılmadan sanata binaen korundu ama İslam hakim kılındı...

Ama simdi görülüyor ki bir bir havralar kiliseler devlet eliyle inşa edilip onarılıyor tadilat ediliyor faal duruma getiriliyor hatta dün 2015 yılının bir müjdesi olarak Kilise imarının haberi veriliyor. Ama camiler halkın elinden cuma çıkışları toplanan paralarla...

Hükümetin bir sözde cemaati hedef alarak haşşaşi paralelci diyologçu olarak bir yılı aşkındırdır karalanıp terör örgütü denilmesi ve gerçek terör örgütü PKK ya terör örgütü demeyi bile literatürden kaldırması ne acı bir hadisedir.

Yıllardır gülen cemaatinin tehlikeli oldugunu milli görüş olarak belirttiği halde görmezden gelinmiştir, hatta ne acıdır ki şuan partisinin genel başkanının dahi en hayırlı hizmet hareketidir demesi ayrı bir basiretsizliktir.

Simdi bunlar bir tarafa konumuza dönecek olursak devletin de hükümetinde bizzat vur abalıya siyasetini yaparken alttan bizzat yine o hareketinde maşası olduğu batıl zihniyete siyonizme hizmet etmek ve neticesinde hz. Peygamberin doğum gününün öncesinde devletin başbakanının kilise yapımı müjdesini vermesi tam bir kaostur şuursuzluktur. Ferasetsizlik basiretsizlik islama yapılmış bir ahlaksızlıktır.

Biz inanıyoruz ki Allah nurunu tamamlayacaktir, lakin bu yenilikçi siyasi hareketin bunun bir parçası olarak görmek daha büyük hüsrandır asıl körlüktür cehalettir. Dolayısıyla islam nurunun hakimiyeti için aslında bir perdedir engeldir oyalamaca ve en önemlisi de yine büyük bir imtihandır.

Bunu farkdebilenlere bu yolda ve uğurda cihad edenlere uyuyanları uyandırmak için gayret sarfedenlere asıl müjdeler olsun.

O müjde ki tektir bu yapılanlar aldatmacadır bir yandan imam hatip açıp başörtüsünü serbest bırakmak bir yandan kilise açmak bir yandan osmanlıca dersini koyup bir yandan açılımlar adı altında kürdistan projesi için kürtçeyi müjdelemek bir yandan batıla hizmet için bir açılış yaparak bir yandan da toplumun gazını almak icin iyilik kapisi açılışı yapmak büyük bir aldatmacadır.

Ey müslümanlar unutmayın ki bir kavim tam 18 bin kişi helak edildi ve bunların hepsi peygamberler gibi ibadet taatlerine düşkünlerdi fakat onların helak olma sebebi nehy-i anil münker yapmamalarıydı kötülüğe batıla haddi aşmalarına engel olmayıp sadece kendi ibadetleriyle meşgul olmalarından dolayı helak edildi.

Hz. Peygamberin peygamberliğine iman ediyorlardı çünkü el emin ismini onlar vermiş o kutlu nebiye lakin menfaatlerine dokunuyordu sen vaz geç bu davadan bizim sisteminize düzenimize elleşme denildi ama hz peygamber bir elime güneşi bir elime ayı verseniz vazgeçmem buyurdu.

Batıla onların sinsi planlarına siyonizme karşı olunmalı, osmanlıyı yıkacaksın aç bırakacaksın borca esir edeceksin dinlerinden uzaklastiracaksin planına alet olunmamalı.

Müjde tektir Allah nurunu tamamlayacaktır. Safını belirle haksızlığa faizci sisteme ahlaksız toplum gidişatına engel olmadan sadece kendine ibadet taat eder isen cihadtan geri durur isen kaybeden olacaksın ve o ibadetlerin birer paçavra olarak ruz-i mahşer de yüzüne vurulur haberin ola.

Selman-ı farisi r.a. valilik verildiğinde o makamdan elde ettigi geliri yine fakir ve fukarayla paylaşır kendisi hurma liflerinden sepet yapar onu satar onla geçinirdi ve her an zalim yönetici idareci yada güç sahibinin önünde sen haksizsiz demekten geri durmazdi o kendini bu yuzden islamin oğlu görürdü ve neticesinde selman r.a. ehlibeyttendir mujdesine layik oldu bu yüzden bizde en azindan o kutlu nebinin gül Peygamberimiz s.a.v ümmetimdir o benim diyebilmesi için onun yolundan gitmeliyiz. Allah yolunda cihad etmeliyiz herkes gücü nispetinde elle dille yada kalben bugz etmeliyiz. Onun sevdiğini sevmeli yerdigini yermeliyiz. Vessalam...

Selam ve dua ile...

Muammer Yavuz
03/01/2015