23 Ocak 2014 Perşembe

Günümüz Ekonomisi, Niçin Milli Görüş

Çok değerli vatandaşlarım, hemşehrilerim, saygı değer Türk Halkım canım din kardeşlerim;

Küçük bir araştırma yaptım az önce , ülkemizde paralardan 6 sıfır atılması ile 1000000 milyon türk lirası = 1 YTL olmuştu.
Yani ne demek istiyorum,

1 OCAK 2005 tarihinde
Bizim paramız 1 YTL iken Dolar 1,3450 YTL ' ye denk geliyordu
Bizim paramız 1 YTL iken Euro 1,8150 YTL ' ye denk geliyordu

Fakat günümüz itibariyle

23 OCAK 2014 tarihinde
Bizim paramız 1 TL iken Dolar 2,2700 TL ' ye denk geliyor
Bizim paramız 1 TL iken Euro 3,1100 TL ' ye denk geliyor

Şimdi birileri çıkıpta ekonomi iyiye gidiyor, ihracat şu kadar arttı imf'ye borcumuz sıfırlandı gibi aldatıcı cümleler kurulması hiç hoş değil. Toplamda ki ülkemizin dış borcunun söylenmemesi paramızın kaybettiği değerden bahsedilmemesi, doğalgaz , elektriği, su, akaryakıt zamları, bakliyatın, patatesin ateş bahası oluşu, asgari ücretin acınacak halde oluşundan hiç bahsedilmemesi sadece uyuyan akpistleri kandırabilir aldatabilir.

Artık uyanma vakti gelmedi mi AKPistler Tayyipistler artık aşırıya gidip tağut edinmeye gittiğiniz kiminizin padişah, kiminizin mehdi, peygamber olarak gördüğü Allah'ın tüm sıfatlarının haşa!!! toplandığını sözde liderinizden ve partisinden ne zaman vazgeçeceksiniz. 

Alıntı ( Bir zamanlar savcıların genelkurmayın kozmik bürosuna baskın yapıp aramasının hukuk devletinin gereği olduğunu söylediler.“Ey millet! Bu ülkenin savcılarının kozmik büroda arama yapmasından doğal ne var?” diye sordular. 
Aynı savcılar MİT’e ait kamyonlarda arama yapınca “savcıların MİT’in kamyonunu araması ne hadlerine. Bu bir komplo” dediler.

Bir zamanlar HSYK’da yapılan değişikliklerin “demokrasi tarihimiz için gurur vesilesi” olduğunu söylediler. “HSYK’daki değişiklilere karşı çıkan muhalefeti düşman ilan ettiler. “Ey millet! Muhalefet, devletin dirliğini istemiyor” dediler. 
Sonra HSYK’yı baştan aşağı değiştirdiler. “Hukuk devleti bunu gerektiriyor” dediler. Karşı çıkanları yine ihanetle suçladılar.)

Şimdi uyanma vakti geldi içimizde ki benliği bir kenera atma kibirden uzak yapılan hatadan vazgeçme vaktidir, insanoğluyuz hata yapabiliriz, birileri bizim hassas noktamızdan yakalamış ve bizi kandırmış duygularımızla oynamış olabilir , bunu artık sürdürmek çok mantıksız.

İşte bu yüzden D-8 projesinin İslam birliği projesinin İslam ülkeleri birleşmiş milletleri, İslam ülkeleri Nato’su, İslam ülkeleri barış gücünün, ve bu birliğin kendi para birimi projelerinin ne kadar gerekli ne kadar önemli olduğunun birer ispatı. Bu yüzden gerçek Milli Görüş kadrolarını başa geçirmemiz gerekiyor.


Muammer YAVUZ
23012014