19 Haziran 2012 Salı

Hükümet sevdalısı kardeşim diyor ki ;

Onun bana düşüncesini bildirdiği şekilde birebir yazıyorum... 
"muammer abı cok yuklenıosun başbakan bıde otur ıyıyonlerını paylaşmayı dene madalyonun tek yuznden bakma hatasız kul olmaz bı başbakanımıza destek cıkmamız lazım ... bu baş örtusu gelsın dıyen tek adam daha once hıc bır ıktıdar buna erbakan da dahıl kımse getırememıstır bas ortusnu bırakalım artık o hakkaten o koltukta oturmayı hakeden ve gorevını cok guzel yapan bı basbakandır"
____________________________________________________
Cevap...

İyi yönleri mi? muhakkak vardır... ama bunun bize faydası ne iyi konuşuyo iyi uyutuyo iyi taşeronluk yapıyo vs mi bunlar kendi ve tayfasının dünyalıklarıdır sadece...

Şu dostum dediği kişilere bir baksana hele .. amerikan askeri için dua eden üstler kurulmasına izin veren...

Bu adam sadece dini istismar ediyor başka birşey değil... ve bu istismarı anlamayan kişiler Allah inancını taşıyan ama yaşayamayan yada namazında niyazında olmayan kişiler... gerçekte Allahın kitabını açık okuyan ne dediğine manasına bakan daha sonra bu yapılanlarla kıyaslayan insanların anlayabileceği şeydir...

Ekonominin sürekli iyiye gittiği söyleniyor... ve halkın büyük bir kısmıda buna inanıyor...
ama oluşan cari açığı kapamak için trafik cezalarına yüzden yüzellilerde elektirik su doğalgaz akaryakıt gıda vs vs vs bir çok vergilendirme şu bu bunlar niye var işçiye yüzde 4+4 memura yüzde 3,5+3,5 zamla mı zenginleştik...

Liberal sistemin bir parçasıdır akp sanayicilerin sendikaların ve dış güçlerin yönettiği bir ülkeyiz sadece...

Rakamları açıklarken söylenen şu bilmem kaç milyar dolar vs ihracat yaptık ...
Evet yaptık ona bir sözüm yok... AMA örnek olarak bir şirkette 1000 kişi çalışıyor binlira maaştan 1 trilyon para eder.Fakat sadece patron tek başına 1 trilyon para kazanıyor... adeletsiz sistem buna diyorum... yoksa üretim iş güçü sanayi tabiki gelişti ... buda teknolojinin sağladığı bir imkandır aslında... bu yüzden dolar milyonerlerinin sayısı arttı...

Şimdi bir insan olarak sadece yardımı Allahtan beklemek zorundayız... GÜÇ HAKKtadır GÜÇLÜ olan HAKLI değildir...

Eğer buna inanmıyan bir insan olursa kişi imanı tehlikeye düşmüş demektir...

Amerikasız olmaz İsrailsiz olmaz Avrupa birliksiz olmaz İMFsiz olmaz dedimi bir insan külliyen bitmiştir...

Yoksa şuan liseler ve ilk öğretimler dahil başı örtülü okula gitmiş olsa hatta kız ve erkek sınıfları ayrı olmuş olsa pek birşey değişmez... Çünkü mayası bozuldu milletin dizilere eğlence programlarına lükse özgürlüklere evet diyen ılımlı islamla yetişmiş 10 yıllık bir gençlik yetişti... Böyle giderse eğer ne kürtaj yasası kurtarır nede derslerde okutulacak dini dersler ve kuran dersleri...

Dinler arası diyolog adı altında binlerce kitaplar basılmakta ve tevrat incil kuran bir araya getirilip kitaplaştırılmakta...

Müslüman ülkeleri birer birer yok edilmekte...

Böyle bir ülkede ekonomi (sözde) iyi olsa ne çıkar başı kapalı memur olarak çalışılsa ne çıkar ...


Şimdi İnternette Allah'a güvenmekle tevekküle ilgili bazı ayetler... Bunların sayısı tabi ki de arttırılabilir ben bir kısmını aldım buraya
‎3:122 - O zaman içinizden iki takım bozulmaya yüz tutmuştu. Halbuki Allah onların yardımcısı idi. İnananlar, yalnız Allah'a dayanıp güvensinler.

3:159 - Sen (o zaman), sırf Allah'ın rahmetiyle onlara karşı yumuşak davrandın. Eğer kaba, ka
tı yürekli olsaydın, onlar senin etrafından dağılıp giderlerdi. Artık onları sen bağışla, onlar için Allah'dan mağfiret dile. (Yapacağın) işlerde onlara da danış, bir kere de azmettin mi, artık Allah'a dayan. Muhakkak ki Allah kendine dayanıp güvenenleri sever.

3:160 - Allah size yardım ederse, sizi yenecek yoktur. Eğer sizi yardımsız bırakırsa, artık ondan sonra size kim yardım edebilir? Müminler ancak Allah'a güvenip dayansınlar.

3:173 - İnsanlar onlara: "Düşmanlarınız size karşı ordu topladı, onlardan korkun." dediklerinde, bu, onların imanını artırdı ve şöyle dediler: "Allah bize yeter. O ne güzel vekildir".

4:81 - Sana "Peki" derler, fakat senin yanından çıktıklarında, içlerinden birtakımı, geceleyin (gündüz) söylemiş olduklarının tersini kurarlar. Allah onların geceleyin tasarladıklarını yazıyor. Sen onlara aldırma. Allah'a güven. Vekil olarak Allah yeter.

4:132 - Göklerde ve yerde ne varsa hepsi Allah'ındır. Vekil olarak Allah yeter.

4:171 - Ey kitab ehli! Dininizde taşkınlık etmeyin ve Allah hakkında ancak doğru olanı söyleyin! Meryem oğlu İsa Mesih, sadece Allah'ın elçisi, Meryem'e atmış olduğu kelimesi ve O'ndan bir ruhtur. Allah'a ve peygamberlerine inanın (Allah) üçtür demeyin. Kendi yararınız için buna son verin. Muhakkak ki Allah tek bir ilâhtır. O, çocuk sahibi olmaktan yüce (münezzeh)dir. Göklerdeki ve yerdekilerin hepsi O'nundur. Vekil olarak Allah yeter.

5:11 - Ey iman edenler! Allah'ın size olan nimetini hatırlayın. Hani bir topluluk size el uzatmaya (tecavüze) yeltenmişti de, O (Allah) onların ellerini sizden çekmişti. Allah'tan korkun. Müminler yalnız Allah'a dayansınlar.

5:23 - Allah'tan korkan ve Allah'ın kendilerine nimet verdiği iki adam şöyle dedi: "Onların üzerlerine kapıdan girin. Oradan girerseniz muhakkak galip gelirsiniz. Eğer layıkıyla inanıyorsanız yalnız Allah'a dayanın.

7:89 - (Andolsun ki), Allah bizi ondan (kâfirlikten) kurtardıktan sonra tekrar sizin dininize dönersek, Allah'a karşı iftira etmiş oluruz. Rabbimiz Allah'ın dilemesi hali müstesna geri dönmemiz bizim için olacak şey değildir. Rabbimizin ilmi her şeyi kuşatmıştır. Biz sadece Allah'a dayanırız. Ey Rabbimiz! Bizimle kavmimiz arasında adaletle hükmet. Çünkü sen hükmedenlerin en hayırlısısın.

8:2 - Gerçek müminler ancak o müminlerdir ki, Allah anıldığı zaman yürekleri ürperir, âyetleri okunduğu zaman imanlarını arttırır. Ve bunlar yalnızca Rablerine tevekkül ederler.

8:49 - O sırada münafıklar ve kalblerinde hastalık bulunanlar, (müslümanlar hakkında) "şu adamları dinleri aldattı" diyorlardı. Oysa her kim Allah'a tevekkül ederse bilsin ki, Allah galiptir, güçlüdür ve hikmet sahibidir.

8:61 - Eğer onlar barıştan yana olurlarsa, sen de barıştan yana ol! Ve Allah'a güven. Çünkü işiten ve bilen O'dur.

9:51 - De ki: "Hiçbir zaman bize Allah'ın bizim için takdir ettiğinden başkası dokunmaz. O bizim mevlamızdır. Müminler yalnızca Allah'a tevekkül etsinler."

9:129 - Eğer aldırmazlarsa onlara de ki: Bana Allah yeter. O'ndan başka ilâh yoktur. Ben O'na dayanmaktayım ve O, o büyük Arş'ın Rabbidir.

10:71 - Bir de onlara Nuh'un kıssasını oku: Hani o bir zamanlar kavmine demişti ki: "Ey kavmim, eğer benim aranızda duruşum ve Allah'ın âyetleriyle öğüt verişim size ağır geliyorsa, şunu bilin ki, ben yalnızca Allah'a dayanmışımdır, artık siz ve ortaklarınız her ne yapacaksanız toplanıp bütün gücünüzle karar veriniz. Sonra bu işiniz size dert olmasın. Sonra bana ne yapacaksanız yapın, bana mühlet de vermeyin".

10:84 - Musa dedi ki: "Ey kavmim! Siz gerçekten Allah'a iman ettinizse, O'na samimiyetle teslim olan müslümanlardan oldunuzsa artık O'na güvenin!"

10:85 - Onlar da: "Biz Allah'a güvendik. Ey Rabbimiz, bizi o zalim kavmin fitnesine uğratma!" dediler.

11:56 - "Ben muhakkak ki, hem benim Rabbim, hem de sizin Rabbiniz olan Allah'a dayanmaktayım. Yeryüzünde hiçbir canlı yoktur ki, idaresi ve yönetimi O'nun elinde olmasın. Benim Rabbim, hiç şüphe yok ki, doğru yoldadır."

11:88 - Şu'ayb dedi ki: "Ey kavmim! Şayet ben Rabbimden ispat edici bir delil üzerinde bulunuyorsam ve şayet bana, O kendi katından güzel bir rızık ihsan etmişse, söyleyin bakalım ben ne yapmalıyım? Ben size karşı çıkmakla sizi menettiğim şeylere kendim düşmek istemiyorum. Ben sadece gücümün yettiği kadar ıslah etmeye çalışıyorum. Muvaffakiyetim de ancak Allah'ın yardımı ile olacaktır. Ben yalnızca O'na dayandım ve ancak O'na döneceğim."

11:123 - Göklerin ve yerin gaybını bilmek yalnızca Allah'a mahsustur. Her iş O'na döndürülür. Sen yalnızca O'na ibadet et ve yalnızca O'na dayan. Rabbin yaptıklarınızın hiçbirinden gafil değildir.

‎12:67 - Ve dedi ki: "Ey yavrularım! (şehre) hepiniz bir kapıdan girmeyin de ayrı ayrı kapılardan girin. Gerçi ben ne yapsam, Allah'ın takdirini sizden engelleyemem. Hüküm yalnızca Allah'ındır. Onun için bütün tevekkül edenler O'na tevekkül etmelidirler."

14:11 - Peygamberleri onlara dediler ki: "(Evet) biz ancak sizin gibi bir insanız, ama Allah kullarından dilediğine nimetini lütfeder. Ve Allah'ın izni olmadıkça bizim size bir delil getirmemize imkan yoktur. Müminler ancak Allah'a dayansınlar.

14:12 - Bize yollarımızı göstermişken neden biz Allah'a dayanıp güvenmeyelim? Elbette bize yaptığınız eziyetlere katlanacağız. Tevekkül edenler yalnız Allah'a tevekkül etsinler."

16:42 - O Muhacirler, müşriklerin eziyetlerine sabredenler ve Rablerine tevekkül edenlerdir.

16:99 - Şüphesiz ki iman edip de Rablerine tevekkül edenler üzerinde o şeytanın hiçbir nüfuzu yoktur.

17:2 - Musa'ya da kitap verdik ve beni bırakıp başkasını vekil edinmeyiniz diye onu İsrail oğulları için bir hidayet rehberi kıldık.

17:65 - Doğrusu benim (ihlaslı) kullarım üzerinde senin hiçbir hakimiyetin yoktur. Vekil olarak Rabbin yeter.

25:58 - Sen, ölümsüz ve daima diri olan Allah'a güvenip dayan. O'nu hamd ile tesbih et. Kullarının günahlarından haberdar olarak O yeter.

26:217 - Sen O, mutlak galip ve engin merhamet sahibine güvenip dayan.

27:79 - Ve o halde sen Allah'a güven. Çünkü sen, apaçık hakikatin üzerindesin.

29:59 - Ki onlar, sabretmiş olup yalnız Rablerine güvenip dayanmaktadırlar.

33:3 - Allah'a güven, vekil olarak Allah yeter.

33:48 - Kâfirlere ve münafıklara itaat etme, onların ezalarını bırak (aldırma) da Allah'a tevekkül et. Allah vekil olarak hepsine yeter.

39:38 - Andolsun ki onlara: "O gökleri ve yeri kim yarattı?" diye soracak olsan: "Elbette Allah!" diyeceklerdir. O halde gördünüz ya Allah'tan başka çağırdıklarınızı! Eğer Allah bana bir zarar vermek isterse, onlar O'nun zararını giderebilirler mi? Yahut bana bir rahmet dilerse, onlar O'nun rahmetini tutabilirler mi? De ki: "Allah, bana yeter." Tevekkül edenler, hep O'na dayanırlar.

39:62 - Allah, her şeyin yaratıcısıdır. Her şey üzerine vekil de O'dur.

42:10 - Hakkında ihtilafa düştüğünüz herhangi bir şeyin hükmü Allah'a aittir. İşte benim Rabbim olan Allah budur. Ben yalnız O'na güvendim ve yalnız O'na yöneliyorum.

42:36 - Size verilen herhangi bir şey sadece dünya hayatının geçici bir menfaatidir. Allah katında bulunanlar ise iman edip sadece Rablerine güvenen kimseler için daha hayırlı ve daha kalıcıdır.

60:4 - İbrahim'de ve onunla beraber bulunanlarda sizin için güzel bir misal vardır, onlar kavimlerine demişlerdi ki: "Biz sizden ve sizin Allah'tan başka taptıklarınızdan uzağız. Sizi tanımıyoruz. Siz bir tek Allah'a inanıncaya kadar sizinle bizim aramızda sürekli bir düşmanlık ve nefret belirmiştir." Yalnız İbrahim'in babasına: "Senin için mağfiret dileyeceğim, fakat senin için Allah'tan (gelecek) hiçbir şeyi (önlemeye) gücüm yetmez." demesi hariç. Rabbimiz! Yalnız sana dayandık, sana yöneldik. Dönüşümüz de ancak sanadır.

64:13 - Allah ki O'ndan başka tanrı yoktur. Müminler Allah'a dayansınlar.

65:3 - Ve onu ummadığı yerden rızıklandırır. Kim Allah'a güvenirse O, ona yeter. Allah, emrini yerine getirendir. Allah her şey için bir ölçü koymuştur.

67:29 - De ki: "O çok merhametlidir. O'na inanmış, O'na dayanmışızdır. Yakında kimin apaçık bir sapıklık içinde olduğunu bileceksiniz."

73:9 - O, doğunun ve batının Rabbidir. Ondan başka tanrı yoktur. O halde yalnız O'nu vekil tut.

İşte bu yüzden dinler arası diyolaga hayır... Amerikaya hayır israile hayır avrupa birliğine hayır...

İşte bu yüzden Milli Görüş ...İşte bu yüzden İslam birliği...

5 Mart 2012... Bir AKPli İle İstişareden...



Bir AKPli İle İstişareden...  5 Mart 2012


Kemalist sistemle yönetildik olayından başlayarak geriye doğru gidelim abi istersen...
Şimdi yaşlarımız itibariyle bizler kemalist bir iktidarıyla yönetimi hiç görmedik babalarımız dedelerimiz falan gördü...
Kemalist sistem 50 yıldır sadece muhalefetlik görevini sürdürmüştür amaçları da sadece muhalefet olmaktır iktidar değildir...Bu gereklilikte dış mihraklar tarafından onlara bildirilmiştir...
Bu iktidar olayında Menderes ve Özal dönemlerine sağ kesime daha yakın bir izlenim sergiler şeklinde devam etmiştir RP 11 aylık sağ iktidarına kadar... ve sonrası darbe merhum menderes ve merhum erbakan hoca haricindeki islam adına icraat sarf eden olmamıştır... anap ve demokrat parti dönemlerinde ılımlı islam yaklaşımı ile bu millet yine uyutulmuş ve cumhuriyetin ilanından 75 yıl kadar uyuşturularak sindirilerek korkutularak cahil bırakılarak ekmek kavgasına ki köpekler yapar bunu buna sevk edilmiş ve gıdım gıdım ellerinde ki manevi sembolleri kapatmışlar önlerini kesmişlerdir...

  1. Tek haneli enflasyon
  2. Türkiye’yi bölünmüş yollarla sardık
  3. Türkiye’de Olağanüstü Hal yok!
  4. Merkez Bankamızın kasası doldu
  5. Türkiye’yi hızlı trenle buluşturduk
  6. Cumhuriyet tarihinin en büyük anayasa değişikliği
  7. İstanbul 2020 Olimpiyatları‘na aday
  8. Eğitime rekor bütçe
  9. Savunmada ihracat rekoru
  10. Komşularla sıfır problem
  11. Milli helikopterimiz “ATAK”
  12. Paralar annelerin hesabına!



Bu bana söylemiş olduğun icraatlar ve yazmadığım yüzlerce icraat 10 yıldır tek partili bir iktidarın yapması gereken icraatın yüzde1 bile değildir... böyle bir imkan hiç bir hükümete nasip olmamıştır...
Bu bahsettiğin icraat konu başlıkları iç gıdıklayıcı süslü cümleli uzmanlar tarafında hazırlanan kandırıcı ifadelerle gerçeği yansıtmayan yansıtsa bile bu icraatın sanki faydalı bir şeymiş hissiyatını veren özel itinalı cümlelerden oluşan bir kısmı çok tehlikeli icraatlerdir...
Bir başbakan düşün yolu beyaz saraydan geçen türlü entrikalarla göz kamaştıran anlaşılmadan aa siittte seçimler iptal oldu baykal genel af çıkardı şu bu oldu taklalarıyla zindandan meclise serüvenidir...

Şimdi islamı sarsan çok uc noktalardaki klişe olan akplilere milyon defa bunlar söylenen onlarından bu söylemlere bağışıklık edinmiş olarak ne var ki canım bunda al sana link atayım icraat görsün gözün gururuyla üstün hizmet ödüllü abd askeri duacısı 1,5 milyon ıraklı 4 milyon orta doğulu müslüman yüzbinden fazla erkek ve bayan müslümanların abd ve ingiliz askerlerinin cinsel tacizine uğramasına kasaplarda domuz eti satışının serbest olup zinayı suç olmaktan çıkarmış bir başbakanın bop eş başkanının iftihar tablosunu sunarlar örf bas etmek için...

Obama sarkozy gibi putin israil c.bşk perez gibi adamlarla kadim dost olmuş ayetlerin zıddına giderek onları dost kabul etmiş ve kendi hocasıda dinler bahçesinden talimatlarını gönderirken papa gibi (anlamı yeryüzünde ki peygamberi temsil eden kişi) biriyle sıkı ilişkilerde bulunan iki yüzlü (bir dediği bir dediğine tutmayan anında 180 derece dönebilen) 4+4+4 tartışmalarını ortaya atıp asıl gayede daha çok rant elde etmek çünkü bunların aileye olacak külfiyeti olacaktır bu sayede parasal silkilasyon oluşturmak  tabiki kötü birşeydir demiyorum dini ilimler ve osmanlıca kuran dersi gibi söylemlerde var umarım ki uygulanır , ama hangi dini nasıl öğretecekler dinler arası diyolog  ılımlı islam dininimi malum dağıtılan ders kitaplarında bedava ama içinde ki içerikler bozuk gevur ders kitabına sponsor olur ama istediği kitabıda şuan olduğu gibi okutturur, bedelli olmayacak tabi benim köhne mahalelerdeki tanıdıgım fikir alışverişi yaptıgım insanlarda buna karşı onların çocukları yapacak parası olan basıp yapmayacak diyip sonra bedelliyi getirer radar sistemini sokmam diyip sonra malatlayı amerikan askeriyle donatan ve saymakla bitmeyecek kadar çok ılımlı islam adı altında toplumdaki manaviyatı ve ahlakı yavaş yavaş yok eden...

Kendi ilk geldiği zamanda 8-9 yaşlarındaki çocukları şuan 18-19 dizi eğlence prog vs vs vs gibi görsel vs yolarla onların zehirlendiği şimdi rap ve rocktan başka birşey dinlemeyen converseden başka çabut giymeyi eziklik sayan joleyi dahi mazi edip sprey kafalarla kirpi gibi dolaşan düşük bel kot v yaka dar bodylerden başka şey giyemeyen tiki tabirindeki erkekleri ile teseddür demeye bile dilim varmadıgı kapalılık adı altında herşeyi meydanda dolaşan geç kızları ve son dönemdeki rezil tablolarıyla maçlarda ceza almış olan takımların seyircisiz oynamasının önüne çocuk ve bayanlarla 20-30bin kişilik stadlarda 60 yaşındaki teyzeyi bile 22 tane baldırı çıplak adamı izleterek çığlık seslerinden bulundukları şehire maneviyatına ki bursa gibi evliyalar şehrinde üftade somuncu baba  osmangazi orhangazi ve ismini saymakla bitmeyecek evliyahullah ve padişahların 100m altında bir stadta şehre ve millete lanet yağdırılmasına sebep olunan... gençlik liseli dizileriyle kavga uyuşturucu cinsellik sevgililik çok eşlilik aldatma vs yüzlerce ahlaksızlıgın sergilendiği... türkçe olimpiyatları adı altında dinler arası diyolog için gösteriler yapılan  hem dindar  hem gitarcı şarkılı türkülü oynamalı küpeli delikanlı ve kapalı nesil yetiştiren ne müslüman ne gayri müslim olmayan onların arasında acayip münafık tarzda zevk eğlence düşkünü bir toplum meydana getirilirken öte yandan 10 yılda binden fazla şehit haberinin 3er 5 er gidenleri aaa bugünde şurada şehit varmış diyip iki yürüyüş face adreslerindeki profil resmine iki türk bayrağı koyarak buna ve orta doğuda müslümanların şehit edilmesine bağışıklık kazanıp tepki koyamıyacak dereceye yumuşak lokma yapılmış bir toplum olduruldu...

Ayrıcalık hak kazandırma adı altında sen kürtsün sen alevisin denilerek iç kutuplaşmalara gidildi sonra biri ben ermeniyim dedi biri çerkezim öbürü romanım öbürü bilmemne ... ümmet oldurulmadı birlik oldurulmadı... abi saymakla ve yazmakla bitmeyecek klavyeyi her tuşlayışımda dahada canımı sıkan üzen artık ne diyeceğini bilemeyen hale geldim...insan olsunda etinopyalı olsun ayağını öpeyim...(etinopyalılara hakaret değildir burada amacım hz insanı anlatabilmekti bi nebze) bu yüzden islam birliği bu yüzden milli görüş bu yüzden havuz sistemi bu yüzden milli kalkınma bu yüzden... Evet biz bu yüzden yaratıldık ... Allah c.c şuuruna hz rasulullahın aşkına sünnetine hz kurana nebilerine ehlibeytine ashabına sadık olmak onlar gibi tek yok hak yol diyip kuran sünnete sarılıp yeni bir dünya islamın hakim oldugu stadlarda gol gol değil Allah Allah diye toplanıp zikirlerin edildiği islamın güzelliklerinin anlatıldığı tüm insanlığa hz rasullahın tebliğini ederek tek ve bir olan Allaha kulluğa çağırmayı ... başka niçin geldik ki oğlumuza gemicik almak için mi orta doğuda eş başkanlık yapmak için mi avrupa (gayri müslim) birliğine girmek için mi banane döviz rezervi artı ise banane yollar raylar döşendi ise döşeyen kim bundan pay elde edenler kim tokiler bilmem neler mücahitler mütahit oldu ... neyse yazdıkça yazacağım gönlüme söz geçiremiyorum...

Bildiğim tek şey Allah nurunu tamamlayacaktır... gerekirse 5 milyon sağlam sağdık müslümana 6 milyar sapmış ve meğilli olanları yok edecek dini islam tüm dünyada hakim olacaktır... zafer inananlarındır ve zaref yakındır... 


Biz inandık ki ne top ne tüfek nede tank bunlar hiç birşeydir. gerçek güç elimdeki taşı israil tankına atan 6 yaşındaki çocuktadır...