15 Kasım 2014 Cumartesi

RTE'nin Papa'ya ! yazdığı davet mektubuna karşın cevabım.

RTE'nin Papa'ya ! yazdığı davet mektubuna karşın cevabım.

Allah'ıma hamd olsun ki bu yaratılmışa hiçbir seçimde rey vermedim, şuan bulunduğu makama gelene kadar da hiç destek olmadım, aksine bunu engellemek amaçlı tüm eş dost akraba arkadaş ve kolu komşularıma gerçek yüzünü kişiliğini amacını ve gayesini gücüm ve imkanlarım yettiğince anlatarak engel olmaya onlarında bu vebale ortak olmamaları için çalıştım. Kalbim mutmain bu konuda. Milli görüş camiasına yaklaşık 20 yıldır h...izmet etme şerefindeyim hizmetime de devam ediyorum, D60'ların kurulması İslam saadetinin dünya da hakim olmasın tüm insanlığın refahı için canla başla çalışmayı sürdürmekteyiz.

12 yıldır orta doğuda yaşanan olayların katliamların böl parçala yut taktiğinin harf harf uygulayıcısı konumunda eş başkanlık yapan birinin yazmış olduğu utanç mektubudur bu.

 Papa !!! denilen sözde Allah'ın dünya da ki temsilcisi görevini üstlenmiş birine edilen iltifatlar ortadadır, tüm mazlum coğrafyada zulüm görenlerin kurtarıcısı onların barışı için kendini adayan biriymiş gibi gösterilmesi bir Osmanlı payitahtı güzel ülkemizin en yüksek makamında bulunan birinin ne kadir aciz bir konumda olduğunun göstergesidir.

Tüm dünya Müslümanlarının umut ile baktığı güzel ülkemizin aslında biçare düştüğünün selefinin de aynı durumda olduğunun kendinin de aynı yolda gittiğinin resmidir.

Daha da sözlerimi uzatacak değilim sağır dilsiz ve kör olmayanlar bu kadar açıklamamdan da gerekli manaları çıkaracaktır, ama o yaratılmışı gözlerinde tağutlaştıranlar vardır bir bildiği diyenler olacağından sayfalarca yazsak da bir anlam ifade etmeyecektir. Bu güne kadar binlerce örnek vermiştik nitekim UYANMADILAR.

Onları uyarsan da uyarmasan da fark etmez, inanmazlar. Yasin 10

MY