31 Mart 2014 Pazartesi

2014 yerel seçimleri hakkında şahsıma ait açıklamam

Bismillahirrahmanirrahim.
Selamün Aleyküm çok değerli milli görüşçüler ve her biri kıymetli değerli vatandaşlarım.

     Başta il il gece gündüz demeden mitingden mitinge koşan her gittiği yerden bölgeden ve halkından çekinmeden açık açık hakkı söyleyen batıla hizmet edenlerin yolsuzluk listesini açıklayan büyük kararlılıkla ve heyecanla yeniden güçlü bir Türkiye ve İslam birliğini kurmak ve adil belediyecilik için halktan oy talep eden sayın genel başkanım Mustafa Kamalak'ı tebrik ediyorum Allah ondan razı olsun.
     Bununla birlikte YİK başkanımıza ve üyelerimize genel merkez teşkilatımıza ayrı ayrı şükranlarımı sunuyorum Rabbim onlardan da razı olsun çalışmalarında muvaffakıyetler versin Bu sonuçtan da ders alıp her şeyi gözden geçirmelerini temenni ediyorum.
     Yerel seçimlerde aday olan tüm il belediye başkan adaylarımıza ilçe belediye başkan adaylarımıza ve meclis üyelerimize tüm teşkilat mensuplarımıza ve gençlik kollarımıza, gece gündüz demeden afişleme süsleme bayraklama çalışmaları yapan herkese özellikle her biri pek kıymetli hanım kardeşlerimize ablalarımıza annelerimize ayrı ayrı tebrik ediyorum kapı kapı dolaştılar stantlar kurdular çarşı pazar broşürler dağıttılar evlerini evlatlarını eşlerini bir süreliğine ikinci plana atıp Cihad ettiler Allah hepsinden razı olsun.
    Şu bir gerçek ki milletimiz kararını vermiş bir kez daha  iktidar ve muhalefet partilerine göreve devam demişlerdir. Bu seçimler yerelde ve genel yönetimlerde nasıl bir sonuç getirecek hep birlikte göreceğiz.
    Yalnız şu bir gerçek ki bu benim şahsi görüşümdür ne bu genel başkanımızın ve genel merkezimizin başarısızlığı nede adaylarımızın başarısızlığıdır. Fakat Fatihsiz Fetih müyesser olmuyor herşey adil olmalı , hakedenler hakettiği görevlere getirilmeli. Ayrıca seçim konusunca misal olarak diyelim ki bir tane daha Recep Tayyip Erdoğan olmuş olsa ve biri AKPnin başında diğeri de Milli görüşün tek temsilcisi olan Saadet Partimizin başına geçmiş olsa sonuç inanıyorum ki değişmeyecekti. Zaferi getiren başbakan değil uyguladığı politikadır. Milli görüşü anlatan savunan islam birliğinden bahseden bir Recep Tayyip Erdoğan hiçbir fark oluşturmayacaktı oy oranlarımızda. Milletimiz daha milli görüş nedir gayesi nedir sonuçları ne olur bunun bilincinde değildir. Bunun bilincine ulaşmış olduğunda  ve partimiz son dönemlerde milli görüşü tam anlamıyla anlatamadığıda bir gerçek buda çözüldüğünde halkta yaşamlarını ona göre uyguladıklarında milli görüşü temsil eden kişinin önemliliği olmayacak ve halk milli görüşü o zaman iktidar edecektir. Doğru sözü kim söylerse almak lazım Genel başkan yarımcımız Birol Aydın'ın dediği gibi Ak parti lafla doyana laf parayla doyana para siyasetini uygulamış halkımız lafla doyduğundan yine oylarını o yönde kullanmıştır. Biz daha azim ve heyecanla bu dakikadan sonra halka milli görüşü daha çok anlatacağız ve hayatlarımızda da hep birlikte uygulayıcısı olup takipcisi olacağız gözlere sürülen süslü boyayı kaldırıp hakikati göstereceğiz inşaAllah.
    Son olarak temennim şudur ki bu seçimlerin milletimize İslam alemine ve tüm insanlığa hayırlar getirmesi duam ve niyazımdır Rabbimden.

Saadet Partisi Bursa Yıldırım Belediye Meclis Üyesi Adayı Muammer Yavuz