31 Mayıs 2015 Pazar

SEÇİME GİDERKEN, İYİ DÜŞÜN İYİ KARAR VER

SEÇİME GİDERKEN, İYİ DÜŞÜN İYİ KARAR VER

Öncelikle şunu iyi bilin Ak partililer, cbsk sayın Erdogan'cılar

AKPliler diyor ki bana ;

Sen Erbakan vakfı mensubusun geri vites mi yapıyorsun diyorlar Saadet partisini mi destekleyeceksin diyorlar.

Şöyle söyleyeyim,

AKPliler diyor ki biz mi siyonizme hizmet ediyormuşuz asla etmeyiz türküsünü söyleye söyleye farkında olmadan 13 yıldır siyonizme hizmet ettikleri gibi,

Bizde Saadet partimizin yanlışlarını, Oğuzhan Bey'in bulunduğu konuma seçilme hadisesinde ki ve Kamalak Bey'in paralel yapı hakkında ki tutumunu merhum hocamızın ailesine evlatlarına yapılan haksızlıklarda ki yanlışlıkları söylüyoruz diye AKP'ye hizmet etmem türküsüñü söyleye söyleye Ak partiye hizmet etmekten şiddetle kaçınırız. Allah muhafaza buyursun. Bunun örneği Fatih Bey'e yapılan Ak partiye geçti geçecek söylemlerinin boşa çıkması vekillik teklifini kabul edecek söylemlerinde boşa çıkıp kabul etmemesi Vakfın, Ak parti hakkında ki açık düşüncesini ve asla taraf olmadığının göstergesidir.

Yani biz mi Ak partiyi Erdoğan'ı destekleyecekmişiz türküsünü söyleye söyleye mazallah Ak partiye asla destek olmayız.

13 yıldır Ak parti hakkında milli görüşün duruşu neyse ve bölücü katil aponun, zerdüştlüğün, İslam karşıtlığı yapanların, özerklik altında ülkeyi böleceklerin,  (Bdp,Pkk,Hdp) nasıl karşısında durduysak bugün de karşısındayız.

 Bop ( Büyük İsrail proyesi ) için adım adım, SAĞ GÖSTERİP ( başörtüsü, kat sayı problemi, İslam dersleri, yollar köprüler vs.) SOL VURAN ( domuz eti, kasaplık hayvan, zina yasası, eşcinsellik yasası, eşcinsel evlilik, özelleştirmeler, satılan parsel parsel topraklar, kürdistan planları, PKK yı meşrulaştırmak,  katil Apoyla görüşmeler, sayın denilmesi, açlık, işsizlik, toplumsal ahlaksızlıklar, boşananların sayısı evlenenlerin sayısını geçmesi, adli suç oranının %400 artması, 157 milyar euro IMFye borcu  sildik deyip, 650 milyar euro dış borç yapması,  Irak Abd savaşında topraklarımızın kullanılması, orta doğunun bu hâle gelmesi, israilin guvenligi icin füze sisteminin kurulması ) gibi faaliyetler yürüten, sebep olan Ak partiye asla destek olmayız.

Pireye kızıp yorgan yakılmaz, milletçe alkışlıyana, birlikte yürüyene,oy verin gitsinler diyene saygı duyuyorum, oylar bölünmesin değil ülke bölünmesin maksat. Ak partiye, HDP ye oy vermek büyük vebaldir.

2011genel seçimlerinde 7 kişiden 1'i
2014 yerel seçimlerinde 6 kişiden 1'i
2014 cumhurbaşkanlığı seçimlerinde 4 kişiden 1'i

Sandığa gitmemiş sandığa gidip geçersiz yada boş oy kullanmış ve sonuç iktidar partisine iktidarın belediye başkanlarına ve sayın cbsk Erdoğan'a yaramıştır. Oy en büyük silahtır, namustur, haktır, savunmadır.

En büyük karar kararsızlıktır. Taraf olmamaktır, taraf olmayalım derken  hak olmadığı hale maddi ve çoklukla güçlü olana destek olmaktır, farkında olmadan taraf olmaktır.

Tüm vatandaşları sandığa davet ediyorum, ister 90 yıllık duruşunu dahi bu seçimde değiştirmiş milli görüşün yaşanılabilir Türkiye söylemini almış yaşanacak Türkiye olarak secim sloganı yapmış olan neredeyse seçim beyannamesi Saadet partisinkine tamamıyle benzeyen CHPye oy ver, istersen MHPye oy ver, istersen milli ittifak adı altında büyük birlik partisinin birleştiği Saadet partisine oy ver, istersen hüdapar'a oy ver vs vs.

Ama sizlere biz olmasak bu ülkeyi kimse yönetemez diyenlere, biz olmasak emekliye memura üç ay maaş veremezler diyenlere, kendilerini vazgeçilmez olmazsa olmaz görenlere, işbirlikçi partiye, proje partisine, bop eş başkanlarından birisinin lideri olan partiye yani Ak partiye oy verme hele hele AKP ye kızıp CHP ye kızıp falanca partiye kızıp amaç ve gayeleri açık açık bölmek parçalamak olan HDPye asla oy verme.

Tavsiyemiz halkımızdan temennim budur. Bunları söyledikten sonra yapılacak seçimlerin hayırlara vesile olmasını Rabbimden niyaz ederim.